Varmt välkommen till Brf Klostret 1

Vi från styrelsen vill hälsa välkommen och samtidig passa på att informera om en del saker som kan vara bra att känna till.

På vår hemsida finns mycket information som är bra för er som medlem att ta del av. Där finner ni bland annat årsredovisningar, stadgar, policys och blanketter. Se till att läsa igenom föreningens stadgar och Informationsblad. Och tveka inte att höra av er till styrelsen om ni har några funderingar!

Vi är en liten förening och arbetar för att alla skall trivas och känna att detta, vårt gemensamma är något vi värnar och tar hand om tillsammans. Vi har en härlig takterrass i föreningen och en gemensam grillplats på gården som båda är till för alla att använda. Genom att delta i vår självförvaltning kan du bidra till att hålla det fint runt våra hus och dessutom få vissa avdrag på hyresavin för ex. städdag eller gräsklippning.

Gå gärna med i vår Facebookgrupp! Sök efter gruppen Brf klostret 1 och ansök om medlemskap. Där kommuniceras sådant som kan vara relevant för dig och dina grannar att känna till.

Numera är vi en digital förening som sköts av Nabo Fastighetsförvaltning. Din avgiftsavi kommer vara digital och du kan välja om du vill ha en e-faktura eller anmäla till autogiro. Vi önskar att du gör ett sådant val då pappersaviseringar kostar föreningen extra.

En del saker är lite extra viktiga att hålla koll på och vi vill därför informera om följande:

Då vi är en förening som till allas vår glädje har eldstäder som vi kan använda vill vi även påminna om att alla lägenheter måste ha fungerande brandvarnare (oavsett om det finns eldstad eller ej). Detta för allas säkerhet och trygghet.

Glöm heller inte att i en bostadsrättsförening behöver du förutom din hemförsäkring ha ett bostadsrättstillägg till din försäkring.

Tider för störande arbete i lägenheten är vardagar kl. 7-17 och helger 9-17.

Funderar du på en större renovering vill vi att du läser i vår renovering policy, den finns på vår hemsida. Vissa ingrepp i lägenheterna får inte ske utan styrelsens godkännande.

Det är inte tillåtet att lufta elementen på egen hand. Orsaken är att det uppstår störningar i systemet med risk för att skada cirkulationspumpen. Kontakta styrelsen vid frågor om värme i elementen.

Styrelsen når du bäst genom att mejla: styrelsen@brfklostret1.se om du har frågor eller funderingar.

Vill du vara med och påverka föreningens arbete framöver? Kanske har du egna idéer om sådant vi kan göra för att öka trivseln i våra hus ännu mer? Engagera dig i styrelsen! Valberedningens arbete drar i gång på vårkanten innan den årliga stämman som brukar äga rum i maj.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen